Extensions

Hos os benytter vi metoden som kaldes Microweft. 
Sådan påsættes microweft: 
Små metalringe med et indvendigt lag af silikone, påsættes i totter på en lang række. Hver ring indeholder en tot af dit eget hår og er derfor en meget skånsom metode for dit hår og din hovedbund. 

Når disse ringe er klemt fast om dit hår, påsætter jeg en trense/bane af hair-extensions ovenpå ringene og syer fast. Microweft kan på mange måder sammenlignes med flettemetoden, men med flettemetoden skal fletningerne startes i tindingerne i ganske få hår, som er yderst skrøbelig i tindingerne. 
Når vi samler hår i totter som bruges som hæftetotter, så er der langt flere hårstrå om vægten fra trensen der skal påsættes – derfor er metoden yderst skånsom i forhold til andre metoder.  

Følger du vores vejledning 100%, som du vil blive fortalt efter endt behandling, og ikke udsætter dine extensions for slidte glattejerne, klorvand, saltvand, for meget hårspray mm., så er det bestemt ikke umuligt at have dine hair-extensions i op til 12-18 mdr. 

Et must i forbindelse med extensions er god hårpleje og beskyttelse.  
I salonen er det muligt at købe en extensions-pakke til 550kr. (en besparelse på -25%) med produkter udvalgt til dette (shampoo, balsam & kur). I denne pakke får du en gratis hårbørste med. 
GARANTI vi giver ikke garanti på hårets kvalitet hvis ikke disse produkter tilkøbes.  

Priserne afhænger af længde og mængde – kontakt derfor salonen. 
Oprykningsprisen er fra 599 kr. afhængigt af antal baner/trenser.  
 
Vi anbefaler en oprykning ca. hver 6-8 uge.