Permanent makeup i Gudbjerg & Sydfyn

Hos Salon Lykkesminde Hair and Beauty hjælper vi dig med en række af forskellige skønhedsbehandlinger. Herunder specialiserer vi os i permanent makeup i Gudbjerg Sydfyn, nær Gudme og Svendborg. Permanent makeup er en fantastisk måde at give dit udseende et naturligt løft, der varer i lang tid. Vi tilbyder hele paletten af permanent makeup: 

 • Flotte, formede bryn:
  Powder(skygge), 3Dhårstrå og kombinationsbryn
   
 • Pæne indrammede øjne / Eyeliner
  Vippefortætning, classic eyeliner og eyeliner med powdervinge
   
 • Markerede læber 
  Lipblush og lipstick

Vores mål med behandlingen, er at give dig et naturligt løft, med stort fokus på naturligt. Du kan derfor se det som en fremhævelse, af din allerede eksisterende træk. Du kan helt selv bestemme om behandlingen skal erstatte din daglige makeup, eller om du vil bruge vores behandling af permanent makeup, som et ekstra pift til din daglige rutine. 

Book tid her

Hvad er permanent makeup? 

Permanent makeup er en teknik, hvor specielle pigmenter indføres i det øverste lag af huden ved hjælp af en tynd nål. Det kan med andre ord beskrives, som en overfladisk tatovering. Behandlingen kan hjælpe med at definere og fremhæve forskellige træk, såsom øjenbryn, øjne og læber. 

Behandlingen minder på mange måder som en slags tatovering, men hvor pigmenterne er designet til at falme gradvist over tid. Du får altså derfor mulighed for justeringer og ændring af stilarter i fremtiden. Du skal derfor heller ikke være bange for, at det er en permanent løsning. 

Skønhed der varer ved

Vælger du at få behandling af permanent makeup i Gudbjerg hos Salon Lykkesminde Hair and Beauty, garanterer vi altid et fokus på et naturligt look. Vores mål er ikke at som sådan at lave om på dine egne træk, men at fremhæve og forstærke dem. 

Med behandlingen hjælper vi med at fremhæve din egen naturlige skønhed, der varer ved. Forestil dig at vågne op hver morgen, hvor din bryn sidder som de skal, dine øjne er indrammede og defineret, og dine læber er markeret og fyldige, helt uden du har brugt tid foran spejlet. 

Med vores permanent makeup behøver du ikke længere at bekymre dig om at skulle gå igennem din makeup rutine hver morgen, da fundamentet allerede er lagt. Kan du ikke helt give slip på din makeup rutine, vil den stadig være betydeligt forkortet, da du vil opdage at du vågner op med perfekt formede bryn og friske og markerede øjne – du kan altså derfor undgå at ligge makeup på disse områder. 

Grundig konsultation & fokus på sikkerhed

Hos os vil du altid være i trygge hænder, da vores specialist er uddannet mikropigmentist og har arbejde i flere år indenfor forskellige stilarter og metoder. Vi starter altid behandlingen med en konsultation, hvor vi snakker alting igennem, og får afstemt forventninger, farvevalg, placering mm. 

Vi tager stilling til hver enkel kundes udgangspunkt og altid med naturlige resultater for øje. Permanent makeup er for dem som mangler facon, dimension eller farve på de forskellige områder og som vil spare tiden og besværet om morgenen. 

Vi er underlagt strenge krav til pigmenter og benytter derfor kun de bedste REACH-godkendte pigmenter til vores behandlinger.

Vigtig information

Vi tilbyder konsultation hvis du har brug for at snakke dine muligheder igennem, konsultationen kan bookes via vores hjemmeside.  Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål, eller ønsker en uddybelse af nedenstående

Det er vigtigt at understrege, at ved nye forløb er 2 behandlinger obligatoriske for at få et pænt resultat. Enkelte skal have 3+ behandlinger, det er huden og aftercare der afgøre dét.  

Inden behandlingen

På dagen skal du undgå kaffe eller andre koffeinholdige drikke, alkohol, Ipren og Treo.

14 dage før kan du gøre din hud en stor tjeneste ved at undgå fiskeolie, E-vitamin, Collagen og evt. blodfortyndende medicin.

Du må ikke komme bedøvelse på hjemmefra, vi sørger for at du er godt bedøvet under hele din behandling.

Efter behandlingen

Aftercare-rutinen efter din behandling er sidste vigtige led i processen og den del står du selv for.

Bryn, dag 1, vask om aftenen med neutralsæbe. Dag 3, smør med cremen du får med hjem, inden du går i seng og fortsæt 7 dage frem. Undgå at klø i brynene, få direkte sol, solarium, salt og klorvand, cremer og makeup – så længe der er sårskorper.

Læber, få koldt på læberne hurtigst muligt (du kan tilkøbe en ispose) efter endt behandling for at undgå hævelse.  
Dag 1, vask om aftenen med neutralsæbe. Dag 3, påfør godt og med jævnlige mellemrum cremen du får med hjem, for at holde huden fugtig under opheling – du kan skrue ned for omfanget efter sårskorperne er væk, men fortsæt generel god fugtbalance på læberne 4 uger efter.  
INGEN farvet læbestift den første måned.  

Eyeliner, få koldt på øjnene hurtigst muligt og gerne et par gange i løbet af den første dag (ispose kan tilkøbes). 
Hold øjenområdet fri for makeup og cremer, af risiko for infektion.
INGEN makeup på øjnene 14 dage efter behandlingen – og gå ikke i panik, nu har du en smuk eyeliner eller vippefortætning der giver dig farve og dybde på øjnene.  

Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ)

Permanent makeup, også kendt som mikropigmentering, er en skønhedsbehandling, hvor specielle pigmenter indføres i det øverste lag af huden ved hjælp af en tynd nål. Det minder om en overfladisk (midlertidig) tatovering, der hjælper med at skabe et vedvarende makeup-look, der falmer gradvist over tid.
Holdbarheden på permanent makeup er forskellige fra person til person, og kommer an på hvilket område der behandles. Du kan forvente at det holder i minimum 2 år på bryn, og minimum 3 år på læber og eyeliner.
Bryn er 2+ år i huden og skal friskes op ca. 1 gang om året for at holde form og farve pæn.
Læber er 3+ år i huden og skal friskes op ca. hver halvandet – 2 år.
Eyeliner er 3+ år i huden og skal friskes op ca. hver 2. år.
Permanent er generelt sikkert og ufarligt, når det udføres af en erfaren tekniker med fokus på kvalitet. Hos Salon Lykkesminde Hair and Beauty lægger vi stor vægt på sikkerhed og hygiejne, og bruger kun de bedste REACH-godkendte pigmenter til vores behandlinger.
En behandling af permanent makeup er ikke ligesom en almindelig tatovering, og gør hverken ondt eller kan ikke sammenlignes med at blive tatoveret. Oplevelsen kan variere fra person til person, men de fleste beskriver følelsen som enten meget mild eller let ubehageligt. For at minimere smerter, bruger vi lokalbedøvende cremer. 

Få din permanente makeup I Gudbjerg hos Salon Lykkesminde

Hos Salon Lykkesminde Hair and Beauty prioriterer vi at give dig en behandling ud fra dine behov, og et garanteret resultat der fremhæver dine naturlige træk. Book din tid allerede i dag, eller kontakt os på 93979778 eller Stroeander89@hotmail.com, hvis du ønsker at høre nærmere. 

Book tid her

Priser på permanent makeup

Permanent Makeup
Nedre eyeliner - single
Single behandling er hvis du kun ønsker at få lavet nedre eyeliner og ikke i forbindelse med øvre eyeliner.
1000,-
Nedre eyeliner ifm. øvre eyeliner 500,-
Classic eyeliner m/u vinge eller vippefortætning 1. Behandling 2000,-
Classic eyeliner m/u vinge eller vippefortætning 2. Behandling 1000,-
Classic eyeliner m/u vinge eller vippefortætning 3. Behandling 800,-
MODEL eyeliner - permanent makeup
KAN FØRST BOOKES EFTER AFTALE MED SALONEN!
1500,-
Touch up af læber +12 mdr. 1500,-
Touch-up af bryn 19-24 mdr. 1800,-
Touch-up af bryn 13-18 mdr. 1600,-
Permanent makeup læber 1. Behandling
Bookes hvis der er behov for 2. Behandling af læber. Kan tidligst bookes 8 uger efter sidste behandling.
2300,-
Permanent makeup læber 2. Behandling
Der tilbydes både full-lips og lip-blush. De fleste skal blot have en behandling, andre skal have 2.
Resultatet holder 3-5 år.
Der må ikke bruges læbestift (farve) på læberne de første 8 uger efter behandlingen.
1000,-
Touch up af bryn 9-12 mdr. 1300,-
Permanent makeup bryn 1. Behandling
En behandling hvor du vælger mellem High fashion ombre bryn, 3D/ hårstrå eller en kombination, der hedder hybrid. Behandling Indeholder creme til efterbehandling.
For mere information gå ind på hjemmesiden under Info, og læs om behandlingen før og efter. Du er mere end velkommen til at kontakte mig på salonens Facebook eller Instagram hvis du har yderligere spørgsmål.
Der skal gå 8 uger mellem behandlingerne.
2300,-
Permanent makeup bryn 2. Behandling
Denne behandling bookes 4-6 uger efter din sidste optegning. Der må max gå 6 uger siden sidste optegning, for at denne pris er gældende.
For mere information gå ind på hjemmesiden under Info, og læs om behandlingen før og efter. Du er mere end velkommen til at kontakte mig på salonens Facebook eller Instagram hvis du har yderligere spørgsmål.
Der skal gå 8 uger mellem behandlingerne.
1200,-
Permanent Makeup bryn - 3+. optegning
Denne behandling bookes 4-6 uger efter din sidste optegning. Der må max gå 6 uger siden sidste optegning, for at denne pris er gældende.
For mere information gå ind på hjemmesiden under Info, og læs om behandlingen før og efter. Du er mere end velkommen til at kontakte mig på salonens Facebook eller Instagram hvis du har yderligere spørgsmål.
Der skal gå 8 uger mellem behandlingerne.
800,-
Touch-up af bryn 6-8 mdr. 1100,-
Konsultation Permanent Makeup
Har du brug for at være helt sikker på om behandlingen er noget for dig og har du en masse spørgsmål, så kan du booke en konsultation hvor jeg vil gøre mit bedste for at vejlede dig. Konsultationen indeholder en optegning af dine bryn med en pen som kan vaskes af, der laves farveprøve og evt. allergi prøve af pigment hvis du er allergiker.
OBS!!
Beslutter du dig for at booke en PMU-behandling efterfølgende, modregnes din 1. PMU behandling med 100kr.
Konsultationen varer 30 min.
270,-